Rreth Nesh

Rreth Oxygen Web Studio

Oxygen Studio është nje agjensi shqiptare me nje eksperience mbi 10-vjecare, e specializuar në analizim dhe zhvillimin e shërbimeve me bazë web. Zgjidhjet tona fantastike përfshin ndertim faqesh interneti ( Web design ), strategji marketingu në Internet, përfaqësimi në internet nepermjet faqeve te personalizuara ne rrjete sociale, konsulence, optimizim me motorret e kerkimit...etj. Secili prej produkteve tona, metodat, dhe shërbimet janë zhvilluar posaçërisht për të rritur aftësitë dhe potencialet e bizneseve te reja dhe ekzistuese, sidomos ato të vogla dhe të mesme.

Ne besojme se nje klienti i kenaqur eshte celesi i suksesit. Ne mundesojme teknika per ata qe duan te eksplorojne tregje te reja per produktet e tyre, sherbimet, idete, talentet etj.

Në botën e sotshme dinamike e konkurruese të biznesit, është inkurajuese të dini se profesionistët janë vetëm një klik larg. Oxygen eshte pikerisht ketu për t'ju ndihmuar në rrugën tuaj. Lexo dhe shiko faqet tona, dhe për të gjetur se si ne mund të jemi një komponent thelbësor për suksesin tuaj.

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia