Permbajtja & Organizimi Faqes

Konsulence ne organizimin e permbajtjes se faqes

Duke qene te specializuar ne ndertimin e faqeve te internetit, ne kemi mundesi tju ndihmojme edhe ne organizimin e permbajtjes si dhe shkrimin, redaktimin e teksteve duke i bere ato me terheqese dhe me efektive kundrejt motoreve te kerkimit. Ne ditet e sotme ky proces po behet gjithje e me i rendesishem pasi ndikon direkt ne marketing, duke u profilizuar si "content marketing".

Nepermjet kesaj teknike ju keni mundesi te gjeneroni me teper klikime ne faqe duke siguruar me shume trafik dhe kliente potenciale.

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia