Plan editorial dhe mirmbajtje

Plan editorial per postime kreative dhe interaktive

Mirmbajtja e rrjeteve sociale eshte e domosdoshme per te ruajtur presigjn e markes apo kompanise. Nese ju keni krijuar nje profil apo faqe te kompanise, dhe nuk e mirmbani ate, vizitoret qe mund te ndeshen me faqen tuaj, do te largohen me nje pershtypje jo te mire!

Kalendari editorial per mirmbajtjen e rrjeteve sociale pregatitet per te pasur nje konsistence ne postime, planifikimin e tyre, shperndarjen ne kohe dhe perputhjen me dite te shenuara etj. Ky kalendar apo planifikim, siguron qe faqa ne facebook apo diku tjeter, te jete gjithnje e fresket, me permbajtje te momentit dhe terheqese.

Nepermjet sherbimit te mirmbajtjes ne kujdesemi qe edhe fotot te jene te pershtatshme sipas secilit rrjet, duke u perputhur me specifikimet e tyre. Gjithashtu ne i perpunojme fotot per te qene sa me cilesore dhe te permbajne pjese te markes ne te, si logo te kompanise, ngjyrat e saj... etj.

Disa kliente te kenaqur me punen tone:

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia


Warning: Missing arginfo for uploadprogress_get_info() in Unknown on line 0

Warning: Missing arginfo for uploadprogress_get_contents() in Unknown on line 0