Domain & Hosting

Regjistrim Domain & Web Hosting

Domaine .al - Oxygen.al ofron sherbimin e regjistrimit te adreses se internetit (domain) si dhe hapjen e nje hapsire server/host (serverit te faqes). Ne mund te regjistrojme domainin per ju vetem per 10 €/vit per te gjithe domainet me prapashtese, duke filluar nga .al dhe duke vazhduar me .com, .net, .org, .info...etj. 

Server i dedikuar - Sherbimi yne WebHost vjen me nje server te dedikuar, me Plesk cPanel, hapsire, trafik, emaile pa limit... Tek ne do te gjeni ate cfare ju duhet, dh ashtu sic duhet. Ndryshe nga shume ofrues te tjere, ne kemi serverin tone te dedikuar per klientet tane, duke ofruar nje cilesi maksimale te sherbimit. Garantojme se 99.9% te kohes, serveri nuk ka shkeputje, si dhe cfare eshte me e rendesishmja suport ne cdo kohe 24/7.

Ju mund te zgjidhni ndermjet paketave te qe ne ofrojme per shumicen e klienteve tane, ose te porosisni nje pakete enkas per ju sipas kerkesave qe mund te keni, duke klikuar ketu.

 • Basic
 • €5(/muaj)
 • nuk perfshin suport
 • 10 GB hapsire web
 • 30 GB trafik
 • 20 adresa email
 • Standard
 • €10(/muaj)
 • ndryshime ne faqe
 • 30 GB hapsire web
 • 50 GB trafik
 • 50 adresa email
 • Utimate
 • €25(/muaj)
 • mirmbajtje e faqes
 • 50 GB hapsire web
 • Trafik pa limit
 • Adresa email pa limit

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia