Profile ne rrjete te tjera sociale

Faqe dhe profile ne rrjete te tjera sociale

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Cdo biznes ka nevoje te jete prezent ne disa rrjete sociale kryesore. Pervec Facebook, i cili eshte me popullori, ka disa rrjete te tjera te cilat pershtaten me se miri kategorive te ndryshme biznesi, si psh TripAdvisor ne rastin e Hotele dhe Restorante, Instagram per bizneset kryesisht ne fushen e modes, shopping, por jo vetem, LinkedIn per B2B... etj.

Ne marim persiper krijimin e ketyre profileve ne menyre profesionale duke u kujdesur per detajet si logo, ngjyrat, fotot dhe te dhenat. Duke ja besuar kete detyre nje profesionisti, ju nuk rrezikoni imazhin e biznesit por perkundrazi e forconi ate duke qene te sakte dhe dinjitoz online.

Disa kliente te kenaqur me punen tone:

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia