Konsulence ne organizimin e permbajtjes se faqes

Vleresimi aktual: 1 / 5

Yje aktiveYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Duke qene te specializuar ne ndertimin e faqeve te internetit, ne kemi mundesi tju ndihmojme edhe ne organizimin e permbajtjes si dhe shkrimin, redaktimin e teksteve duke i bere ato me terheqese dhe me efektive kundrejt motoreve te kerkimit. Ne ditet e sotme ky proces po behet gjithje e me i rendesishem pasi ndikon direkt ne marketing, duke u profilizuar si "content marketing".

Nepermjet kesaj teknike ju keni mundesi te gjeneroni me teper klikime ne faqe duke siguruar me shume trafik dhe kliente potenciale.

Aplikacione dhe faqe te dedikuara per Mobile

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Regjistrim Domain & Web Hosting

Vleresimi aktual: 3 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje jo aktivYje jo aktiv

Domaine .al - Oxygen.al ofron sherbimin e regjistrimit te adreses se internetit (domain) si dhe hapjen e nje hapsire server/host (serverit te faqes). Ne mund te regjistrojme domainin per ju vetem per 10 €/vit per te gjithe domainet me prapashtese, duke filluar nga .al dhe duke vazhduar me .com, .net, .org, .info...etj. 

Server i dedikuar - Sherbimi yne WebHost vjen me nje server te dedikuar, me Plesk cPanel, hapsire, trafik, emaile pa limit... Tek ne do te gjeni ate cfare ju duhet, dh ashtu sic duhet. Ndryshe nga shume ofrues te tjere, ne kemi serverin tone te dedikuar per klientet tane, duke ofruar nje cilesi maksimale te sherbimit. Garantojme se 99.9% te kohes, serveri nuk ka shkeputje, si dhe cfare eshte me e rendesishmja suport ne cdo kohe 24/7.

Ju mund te zgjidhni ndermjet paketave te qe ne ofrojme per shumicen e klienteve tane, ose te porosisni nje pakete enkas per ju sipas kerkesave qe mund te keni, duke klikuar ketu.

Paketa Personale 60 €/vit
Paketa Biznes 100 €/vit
Hapsire ne Web 1GB Hapsire ne Web 3GB
Trafik Mujor 2GB Trafik Mujor 5GB
Adresa Email 50 Adresa Email Pa Limit

Ndertim Faqe Interneti Responsive

Vleresimi aktual: 1 / 5

Yje aktiveYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Dizenjimi "responsive" eshte trendi me i fundit ne fushen e web design. Sipas statistikave, perhapja e tablets do kaloje shifren e 100 milion perdoruesve, madje thuhet se po futemi ne eren e post-pc.

Pra njerezit gjithnje e me shume aksesojne internetin nepermjet smartphone-ve apo tablets.

Kjo risi ben qe dhe modeli i dizenjimit te websiteve te ndryshoje nga standarti me pixel te percaktuar, ne perqindje, ose me stile te ndryshme per rezolucione monitoresh te ndryshem.

Nepermjet nje informacioni qe jep secili shfletues interneti, "user agent" arrihet te dedektohet se nga cfare sistemi operativ kerkohet te aksesohet faqa, cili eshte rezolucioni ekranti dhe lloji shfletuesit. Keto te dhena me pas perdoren per tiu pergjigjur kerkeses per hapjen e faqes, duke i shfaqur modelin me te pershtatshem per ate tip aparati, pc, tablet apo smartphone. Kjo teknike zevendeson ate te dizenjimit te faqes dy here (per pc vec dhe smartphone vec) si dhe jep mundesine e perdorimit nga shume madhesi ekranesh (jo vetem dy).

Ne Oxygen Studio, ne i kemi dhene nje rendesi shume te vecante ketij fakti, dhe punojme cdo dite per te qene me afer teknologjive dhe zhvillimeve te reja ne menyre qe produkti final qe i ofrojme klientit te jete ai i duhuri.

Disa kliente te kenaqur me punen tone:

Hausbrandt Suzuki Aurela Gace AIBA   Eco MarketUSLUGA Hygeia